Siirtyminen La Molinaan Barcelonasta sujui mallikkaasti ja nopeasti. Yhtä nopeasti kun matka eteni niin sää huononi. Perillä meitä odotti reipas +13c ja tihkusadekuuroja. Les 2 Alpesissa kerkesi jo tottumaan liian hyvään kun oli iso skene ja hyvät kelit. Täällä löydettiin 1 ravintola, lähin kauppa 15km päässä ja kylän 2 pyöräliikettä myy ei oota lähes kaikkeen.

Sadepäivän ratoksi laitettiin ikkunalaudalle tapasbistro
Sadepäivän ratoksi laitettiin ikkunalaudalle tapasbistro

Ruuaksi Ilkka onnistui saamaan sian nilkkaa, joten Carrefourin tarjonta tuli tarpeeseen. Nilkan ravintoarvo oli kuulemma niukka.

Aamulla sää vaikutti lupaavalta, 10 lämpöä ja pilveä, mutta kuivaa. Kamat kasaan ja rinteeseen.

Base camp 1700 m
Base camp 1700 m

Ensin ajettiin Marmorata+ Coll De Pal kombo. Sininen väriltään. Teknistä, terävää kiveä, jyrkkää, multaa ja huonoa ylläpitoa. Vähän ahdisti, että tätäkä tää välimeren touhu on? Kylmempää ku suomen syksy ja huonoja rännejä…. Ala-asemalla huoltotauko ja Guineu rännin kimppuun. Tää oli aika maistuva! Sopivasti kaikkea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Ilkka Woodparkin kimpussa
Ilkka Woodparkin kimpussa

Käytiin ajamassa myös punainen Catalynia+Senglar kombo, mutta nää oli vähän liian jyrkkiä meidän makuun. Jarruilla laahamista ylhäältä alas ja teräviä kiviä. Palattiin ajamaan herkkusinistä.

Kaiken kaikkiaan tuli 5 laskua, 43 km ja laskumetrejä 3480m. Suunto sanoo, että palautusaika on 96 tuntia. Annan vartalolle reilut 12 tuntia, sit mennään taas!

20150815_152613

Huomenna Andorraan, tai Ranskaan. Pitää arpoa aamulla.

P.S Sram Guidet on huonot, ei kannata ostaa. Jollei saa ilmaseksi.

 

 

Saattaisit myös pitää näistä: