Taas on vuosi vierähtänyt ja tuttu tunne hiipii mieleen, kun pakataan laukkuja ja printataan lippuja Geneven lennolle. Ensimmäiselle reissulle 2012 lähdettiin Laurin kanssa kaksi ja viime vuonna pyöräiltiin kolmistaan. Tänä vuonna ilmoittautuneita oli jo seitsemän, joista yksi tilastotappio koettiin murtuneen solisluun muodossa.

Jos loput ilmoittaununeet selviävät vammoitta, niin parin päivän päästä kuusi fillaria kaartaa taas alppien ränneihin. Sinne on kuitenkin vielä pitkä matka ja paljon ehtii tapahtua ennen perjantaita.

Ketään sen paremmin yllättämättä fillareiden kunto heikkenee mitä lähempänä lähtö on. Viiimeisen viikon sisään Ville, Niko, Lauri ja Ilkkakin ovat enemmän tai vähemmän paskoneet vehkeensä ja varaosahyllyillä on juostu melko ahkeraan. Viimeiset paketit on vielä matkalla ja luultavasti lähtöaamuna odottellaan vielä viimeisiä spändekseitä ja varusteita saapuviksi. Samoin kuin edellisinä vuosina 🙂

Ilmoja pidellyt…

Säätila on arveluttanut jo jonkin aikaa, koska pari viikkoa sitten järjestetyssä Crankworxissa ja Megavalancessa keli oli aivan hirveä. Nyt kuitenkin aurinkoa on ollut tarjolla ja luultavasti keli on hieman kuivempi. Ehkä.

Näissä tunnelmissa raidataan pian! Nimet paidoissa toki vähän kovemmat ja yleisöä hieman enemmän?