Melko puskista pääsi Pivot tänä keväänä yllättämään julkistamalla uuden pyöränsä, Switchbladen joka pitäisi olla vuosikymmenten kokemuksen ja vuosien kehittelyn tulos. Pulinaräjähdys oli melko kova ja internet syttyi tuleen. Pivot jopa lähetti miehensä eturintamalle syvälle Suomen metsiin esittelemään uutukaistaan ja siitä lisää tuonnempana. Keskitytään olennaiseen tällä kertaa ja otetaan pyörästä mittaa, että onko se vuosien arvoinen vai tuliko justiinsa menetettyä ne vuodet?

Saatiin kunnia ottaa uusi kaunokainen miltei etunenässä koeajoon, sen verran on jo luottoa syntynyt Ridemoren päässä, että uskaltivat antaa illaksi ajoon.  Komea kolmen tunnin lenkki tuolla tulikin ajettua Espoon komeissa maisemissa. Näitä hommia on hankala kirjoittaa aina heti tapahtuman jälkeen, koska sillon on vielä tunteet pelissä eikä järki ole vielä kerinnyt tasoittamaan fiiliksiä. Mutta nyt on mieli levännyt ja monta lenkkiä välissä niin on aika pistää mustaa valkoiselle.

Hymypoika

Pyörässä itselleni ensimmäisenä, ennen metriäkään ajoa silmiin pisti Pivotin uusi sininen! Se on hieno, kerrankin maistuva väri. Ei sama tylsä perussinistäkin sinisempi kuin mitä aikaisemmin on tullut maalaamosta ulos. Toiseksi huomio osui Reynoldsin hiilikuitukiekkoihin. Irtonaisia kiekkoja ihmetellessä ei voi kun todeta, että kevyttä on ja kallista. Muut osat ovat nekin viimeisintä huutoa ja tietysti parasta. Ei moitteen sanaa. Kiekkovalinta oli tällä kertaa 27,5+ kokoiset joilla en ollut ennen ajanut metriäkään.

Ensimmäiset kilometrit olivat teitä pitkin menivät hienosti. Etukäteisajatuksena oli, että plussat on varmaan raskaat poljettavat. Päin vastoin! Tasamaat menivät komeesti ja erityisesti kun päästiin metsään joka on täynnä juuria, kiviä ja muita klomppuja niin plussat heräsivät henkiin toden teolla. Tuntui kun fillari olisi kellunut niiden päällä ja kalusto eteni kuin juna. Ylämäet eivät ole koskaan mukavia, mutta joskus niitäkin on pakko ajaa. Ylämäkeen mentäessä oli mielessä kaksi asiaa A) olen rautaa! B) tällä on kevyt polkea ylös! Veikkaan beetä? Kutoseen verrattuna mäet menivät törkeen kevyesti ylös.

Pivot Switchblade ja Mach 6

Lenkillä tuli muutama harrastaja vastaan  ja selvästi pyörä tuntui kiinnostavan myös muita. Juttua riitti ja pitkiä silmäyksiä dollarin kuvat kiiluen verkkokalvoilla.

Alamäkeen mentäessä synkinkin arkihuoli unohtuu tällä laitteella. Voi veljet! Pyörä huutaa alla jatkuvasti ”Aja kovempaa, läski!” Ja sitähän on silloin toteltava. Plussilla pito on murhaavaa, hytissä on tilaa liikkua joten ei muuta kuin kraana auki jokaisessa tilanteessa kun vain saa.  Kiviä ja kantoja päin sai posottaa ihan rauhassa, Blade hoitaa sen minkä pitää. Bermeissä jos tuntui, että tulee tilanne päälle niin senkun painaa vaan pyörää alas ja kanttaa kovempaa, suoralla voikin sitten jo polkea lisää vauhtia. Dropeista ei ole haastetta tälle laitteelle.

Kutosta ja Bladea kun maallikko vertailee vierekkäin, ei niissä suurta eroa näy. Muutama silmäys lisää niin huomaa ,että chainstay on lyhyt ja muu on pitkää. Mitat tuntuu toimivalta ja ajo maistuu. Mitäpä niistä amatööri osaa muuta sanoa?

Yippiekaiee

Päivän päätteeksi otin vielä lyhyet tyypit 29″ procore kiekoilla. Testi oli niin lyhyt, että en osaa äkkiseltään sanoa kumpi olisi parempi? Todennäköisesti valitsisin plussat, tai molemmat….

Yhteenveto, oliko Blade hyvä? Suosittelenko? Ostaisinko? Mitä vikaa siinä on, pakko olla jotain vikaa kun tähän asti on vaan kehuttu?

Switchblade oli paras pyörä jolla olen ajanut. Ei auta mikään selittely. Mutta laitanko kutosen tinderiin etsimään uutta paria itselleen ja ostaisinko Bladen niin en. En ainakaan nyt kun kutonen on vielä hyvä ja ehjä, sillä onhan tuo kallis. Koeajospeksin hintalappu on 7600 euroa. Se on paljon rahaa se. Aikoinaan kun ostin Firebirdin 4000 eurolla ajattelin että nyt on kallista! Sen jälkeen onkin aina uuden mallin hinta ollu +1000e verrattuna edelliseen. Switchbladen jossa on kaikki blingit kiinni hinta huitelee kympissä.  Missä/koska tulee stoppi? Toinen mielestäni iso vika pyörässä on sen mataluus. Varsinkin plussilla poljin ottaa maahan kiinni aivan kokoajan. Häiritsevän paljon. Hiilarikammet tulee olemaan lystiä…. Mutta silti, jos nyt olisin ostamassa uutta pyörää, niin kuitukiekkoinen Blade lähtisi tilaukseen 🙂

Skool!

Onnistuneen illan jälkeen kauppias pisti vielä palautusjuomat kouraan ja puitiin koeajo maaliin. Kaikin puolin loistava tiistai ilta siitä tuli kaiken kaikkiaan.

Vertailun vuoksi haluaisimme koeajaa myös muita merkkejä, jotta ei menisi kokonaan yhden merkin palvomiseksi. Joten huomio huomio pyörämerkkien edustajat, ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä meihin päin niin laitetaan rassit testiin!

 

Muistakaahan tykätä meistä Facessa ja nyt myös uutuutena olemme Instassa