Tere!

Talvi meni ja blogissa piti hiljaiseloa pitkään, kaiken maailman muihin kiireisiin vedoten…. Mutta näin kevään korvilla kun priimakelit lähestyy, innostuu sitä helpommin bloggaamaankin kun on jotain jaettavaa!

Majoitus kunnossa

Muutama viikko sitten sattui työreissulla nokka suuntaamaan Imatralle, jossa Imatran Karhu lupasi pitää mulle Wattbiketreenit ja seuraavana aamuna palauttava fatbike ajelu. Eihän tälläistä tarjousta voi jättää hyödyntämättä! Treenikamat työkamojen viereen ja Kugan nokka kohti itää.

Vuosi sitten tuli jo käytyä samoissa merkeissä Imatralla Endurance Fanatics salilla ja kivaa oli! Puitteet on kunnossa! Ei voi kuin kateellisena ihailla miten hieno treenimesta siellä on tarjolla.

Endurance Fanatics sali. Huippua!

Illan agenda oli 3min x 10 vetoa 3min palautuksilla ja 250-300W tehoilla. Sen verran Imatran tapoja jo oppineena tiesin, että tässä ei kannata pistää all in, koska seuraavan päivän ”palauttava” lenkki tulee olemaan raju.

Watti pyörät rivisssä

Lajitreeni oli talvella tässä

Ja vaikka koko talvi on tullut salilla treenattua niin ei se korvaa selvästikkään lajitreeniä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatralla koitti erittäin hieno pakkasaamu ja luvasssa oli siis elämäni ensimmäinen läskipyöräily. Pariin otteeseen on tullut pieniä parin minuutin testejä ajettua, mutta kipinää kyseiseen laitteeseen ei ole syttynyt.

Talvipyöräilyä parhaimmillaan

 

Puolentoista tunnin lenkki toi hymyn korville. Syy miksi pyöräily on vaan niin mahtavaa! Maastot ja puitteet olivat aivan spektaakkelimaisia. Jonka takia voinkin lämpimästi suositella teille kaikille osallistumista taas ensi kesänä olevaan ImatraMTB ajoon.

Pyöränä alla oli Trek Farley 5 joka on Imatran Urheilijoiden yhteishankinta. Hieno idea! Pyörä oli mainio ajettava ja speksit oli täysin riittävät. Ainoaa miinusta tulee painosta joka oli reippaasti, mutta olihan kyseessä läskipyörä. Jälkikäden fiilis läskitalvipyöräilystä oli huippu, mutta ei silti niin huippu, että tuollainen pitäisi saada. Ajokausi on kuitenkin aika lyhyt, millä itse tuollaisella jaksaisin ajella. Kevään hankikannoilla pari viikkoa.

Hytti pystyyn!

Trek Farley 5. Kiitos lainasta!

Ja kuten alussa sanoin, epäilyni ”palauttavasta” lenkistä oli oikea. Tästä tuli paljon kovempi setti kuin illan wattipyöräilystä!

 

 

 

 

 

 

 

Kiitos Imatran Karhulle hyvistä hetkistä! Kesällä uusiksi!