Enduron SM kapinoiden viimeisen keikan jälkeen on hyvä hetki hengähtää, ennen kuin purkaa tuntemukset luettavaksi, joten pistän tästä lyhyen arvostelun loppukesästä investoimistani ajolaseista.
Investoin tosiaankin Oakleyn Jawbreaker lasit ja niihin Trail Prizm linssit varaosina. Oakley on sen verran hölmö ainakin toistaiseksi, että ei traili linssiä ei saa kuin ruman tumman sinisen pokan kanssa

Oakley Jawbreaker + trail prizm
Oakley Jawbreaker + trail prizm

Kävin keväällä laseroimassa silmäni, niin nyt voi käyttää vaikka minkälaista ajolasia, ennen siitä sai vaan haaveilla jos ei jaksanut piilarien kanssa kikkailla. Harvemmin jaksoi. Moista operaatiota voin suositella kaikille, vaikka se aika piinaava mutta nopea kokemus olikin.

Lasien linssit on helppo ja nopea vaihtaa vaikka keskellä metsää jos tulee tarvetta. Suojaa lasit tarjoaa tuulta ja tuiskua vastaan sekä oksia ja eturenkaasta lentävää irtoromua vastaan. Lasit istuu naamaan todella hyvin ja se onkin samalla yksi niiden miinuspuoli. Maantielenkillä kun on nopeutta ja tasasyke niin lasit ovat mainiot, mutta metsään mentäessä kun ei ole niin paljoa vauhtia ja sykkeet käy välillä rajoittimella, alkavat ne huurtua helposti. Silmäkuopat hiestä märkänä on komea ajella.

Pottu the dachshund
Pottu the dachshund

Mielessä on käynyt jos lasien alareunassa oleviin tuuletusuriin tarjoaisi hieman viilaa ja suurentaisi niitä esim millin luokkaa tai opettelisi olemaan hikoilematta naamasta. Vanha tuttu kikka paintball piireistä.

Uusia muuttolintuja
Uusia muuttolintuja

Pivotkin julkaisi muutaman uuden mallin josta 429 traili lienee tuleva supermenestys. Ridemoren Mikko hykertelee käsiään yhteen kun kassakone kilisee ja Pivotin herrat hykertelee kun vanhempi malli kerää pokaalit kotiin Uutuuksien mukana tuli myös alumiininen Mach 6.

Hitsisaumaa kuidussa, eikun..?
Hitsisaumaa kuidussa, eikun..?

Itse en ihan heti sisäistä, että miksi moinen tuli, mutta ilmeisesti semmoiselle markkinarakoa löytyy? Myös kuitunen Mach 6 koki uudistuksia joista on hyötyä (?) myös vanhojen runkojen omistajille. Tästä linkistä löytyy kyseisen tingelin tietoja Vaikka yleensään olen aika hanakka ostelemaan jos jonkin näköistä, niin tuolle en ole vielä syttynyt. Varmasti se on jäykempi, mutta huomaako hölmömpi kaveria eroa? Ja sen lisäksi tuo lisärauta luo kuraa keräävän kupin linkkuun. Mach 6 alalinkku on jo melkonen kuramagneetti ja omassani on vuoden ajon jälkeen komeat naarmut rungossa kun kivet on hanganneet linkun välissä.

Muistakaa käydä fanittamassa meitä facebookissa!

Saattaisit myös pitää näistä: