Vaikka blogissa onkin hiljaista ollut, niin ei me silti olla jääty tuleen makoileen. Kaislikossa kuhisee koko ajan, mutta mitään isoa spektaakkelimaista ei vain ole tapahtunut niin ei ole ollut juurikaan kirjotettavaa.

Viime viikolla käytiin Tornarissa puolivirallisella hissipyöräilykauden avauksessa ja saatiin taas kerran Aki mukaan testailemaan uutta kalustoaan. Kuskit oli melko talvihuuruissa vielä joten kaksista kuvasaldoa ei reissusta saatu, mutta hyvä fiilis jäi ajoista ja Tornarista jossa allekirjoittanut kävi ensimmäistä kertaa.

Keväinen Tornari

Mach kutoseeni olen hakenut säätöjä kevään lenkkien aikana ja tornarissa koin Ahaa! elämyksen kun ensin pannutin otb:t. Keulan sägi oli ns. ohjearvoissaan, mutta ajaminen oli ikävän tuntuista kun keula oli niin pehmeä. Säädin sägin noin puoleen ohjearvoista niin ajo muuttui huomattavasti paremmaksi!

Kutosella on nyt tullut ajettua ehkä arviolta 10 kertaa ja yllätyksekseni eturengas näyttää nyt jo tältä!

Kertakäyttö HighRoller2?

Kyllähän tuolla vielä ajelee, mutta oudoksuttaa silti, että miksi nappulat alkaa nyt jo repeämään, vaikka ajot on 95 prosenttisesti ollut kangasmetsissä….? Ehkä ei kannata edes yrittää ajaa kesällä Epsanjan reissua noilla…

Ei ole kauden avaus eikä mikään jos ei se ala kilpavarustelulla! Oman varustelu aloitin jo pitkään ajatuksissa olleella silmien laserleikkauksella. Kyllä kannatti! Tikkurilan Medilaser paukutti viritetyllä laseretäisyysmittarilla näön timanttiseksi.

Laserkatse

Ville, vanha elokuvatuottaja teki pääsiäisajoista pienen leffan katsojien iloksi. Katsojien suruksi pitää spoilata, että videossa ei satu ketään eikä kukaan kaadu.

Pitkille pojille ja amatsooni naisille tiedoksi, että Arin Firebirdi on myynnissä Ride Moressa putsattuna, puunattuna ja vimosen päälle huollettuna! Käykää ostamassa!

Loppuun pieni epäkevennys:

Igoria ei Hondan rassaaminen enää kiinnosta

Sillä vaivalla kun pakkaa auton täyteen roskaa ja paskaa niin voi viedä ne vaikka siihen roskikseen, joka on aivan tasan tarkkaan jokaisen kiinteistön pihalla. Vaikka vähän kerrallaan. Ja jos ei sekään kiinnosta, niin Sorttiasemia on joka puolella ja jos on niin persaukinen että ei ole siihen varaa, niin miten on sitten alunperin ollut varaa ostaa nämä kurat? Hä! Vituttaa. Arviolta 10 jätesäkkiä oli kipattu kivasti metsäpolun viereen. Samojen polkujen varrella on millon mitäkin Zastavan kardaania pois heitettynä.

Tykkää meistä silti, vaikka paasasinkin!