Sopivasti kevään ensi merkkien aikaan alkoi liikkua pientä huhua, että Pyörähuolto.comista tuttu Mikko aikoisi pistää oman pajan pystyyn. Hyvin nopsaan tästä tulikin jo somessa tieto että uusi kauppa tulee. Ride More Finland on syntynyt.

Keväinen avajaisilme

Failreaction paukahti paikalle heti avajaisten aamuna, koska tarjolla oli kakkua, kahvia ja muita herkkuja pöydät notkuen. Ensi tunnelma kaupasta oli, että nyt on tilaa ja valoa jos Pyörähuolto.comin tiloissa tuli paikotellen ahdasta. Kalusteet ja telineet olivat hienoja, varsinkin kampisettejä esittelevä tolppa oli hieno!

Fillarit ojossa

Fillarit oli komeesti esillä. Merkkeinä olivat Pivot, Devinci ja Cube (merkit ovat lueteltu paremmuusjärjestyksessä, tottakai). Pääpaino on maastopyörissä, yksi Vault oli eksynyt joukkoon, mutta voihan silläkin ajaa maastossa!

Puodin yleisilmettä

Esillä oli reipas määrä osaa ja varustetta ja näiden määrä tulee varmasti olemaan riittävä jahka homma lähtee pyörimään alkuhässäköiden jälkeen 110 lasissa.

Gearia

Vaatetta ja varustetta oli myös tarjolla, asusteiden kokovalikoima ei tosin palvele kuin puolta Failreactionin porukkaa, mutta se on karu fakta miltei jokaisessa alan kaupassa.

Huoltopuoli oli kunnossa, reilusti tilaa, työkalut järjestyksessä ja surullisen kuuluisa Sovellakin oli kasassa. Erityiskomea oli fillareiden pesuallas.

RIDE MORE!

Mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, ja nehän pitää, niin täälläkään ei tule jäämään palvelusta kiinni hommat. Mikolla on aina ollut sellainen valttikortti taskussaan josta moni suomalainen yrittäjä voisi ottaa mallia: Jälkimarkkinointi! Olen ostanut monta edukasta fillaria ja kukaan ei ole perään huudellut. Olen ostanut kaksi kallista ja hyvää pyörää Mikolta ja niiden kanssa on aina saanut auttavaa olkapäätä jos on tarvetta tullut.

Failreaction toivottaa Ride Morelle kaikkea hyvää! Tulet jatkossakin saamaan meidän euroja !

Käy tykkäämässä jos tykkää!

http://www.ridemore.fi/
https://www.facebook.com/ridemorefinland
https://www.facebook.com/FailReaction