Kesän 2015 legendaarisen pyörämatkan suunnittelupalaveri on pidetty. Saksalaishenkinen ruoka, olut ja viini oli sen verran hyvää, että päätettiin lähteä Espanjaan.

Alpeilla 2014

Kuten muinakin vuosina, tänäkin vuonna toivotamme mukaan muutkin pyöräilystä pitävät! Tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy joten more the merrier!

Suuntana on siis Pyreneiden vuoristo ja siellä Espanjan puolella La Molinan, siirtyminen Andorraan jossa odottaa Vallnordin ja soldeaun parkit.  Lentokoneella Barcelonaan, vuokra-autoilla eteenpäin. Lähtökuukausi on tällä hetkellä elo/syyskuu, päivämäärä elää koska syyskuun alussa jolloin piti lähteä on UCI päättänyt jysäyttää World Cupin samalle päivälle Vallnordiin.

Budjetti on alustavien laskemien mukaan sama kuin kolmella aikaisemmalla alppireissuilla, eli tonni. Sisältäen lennot+majoitus+vuokra-auton+ruuat+hissiliput.

Jos on halua lähtee messiin tai on antaa hyviä vinkkejä reissua varten niin saa lähestyä vaikka spostilla lammilauri a gmail.com tai Facebookin kautta tai Failin Facebookin kautta 

Ps. Puoliluotettavien huhujen mukaan Failin jäseniä palaa tänä vuonna rikospaikalle, eli TahkoMTB on luvassa.