Kausi on ohi samalla kun se alkoi. Viime vuotiseen tapaan ei vieläkään päästy muihin enskakisoihin paitsi Tahkolle. Ainiin, Ville kävi katsastamassa Calpiksen warm upin!

Käteen jäi hyvä fiilis ja kytevä toive, että jo ensi vuonna saisi ajettua useamman kisan.

Aamun odottelu oli pitkä ja kylmä
Aamun odottelu oli pitkä ja kylmä

Lauantaina ajettiin koko päivä treeniä. Näin jälkikäteen ajateltuna tuli ajettua aivan liikaa. Kisa-aamuna oli väsynyt ja turpaan saanut olo. Ei tullut ajateltua metriä pidemmälle kun alppireissun jälkeen pääsi taas pitkästä aikaa hissituolinamista nauttimaan.

Kisatunnelmissa
Kisatunnelmissa

Reittejä oli muokattu viime vuodesta hieman, muutama huono kohta oli viilattu paremmaksi. Ajaminen oli siistiä viime vuonna, mutta tänä vuonna se oli aivan huippua! El Finalekin käytiin katsastamassa ja ei voinu kun lähettää lämpimiä ajatuksia kisapäivälle niille jotka sen joutuivat/saivat viimeisenä ajaa. Varmasti melko reisiä kuumottavaa ajoa! Jos meistä noviiseista 1/3 sen ajoi jalkautumatta niin ei se staroille ollut homma eikä mikään.

Iso kiitos Kosti Koistiselle kuvista!
Iso kiitos Kosti Koistiselle kuvista!

Totutusta poiketen, emme kärsineet fyysisistä vaurioista eikä myöskään teknisistä. Ainoa vaurio oli Laurin hissitolppa joka levisi treenipäivänä ja Ilkan hissitolppa joka ei suostunut toimimaan kuin sillon tällöin.

DSC_7640

Ketäpä muuta kiittämään näistäkin kuvista paitsi Kosti Koistista!
Ketäpä muuta kiittämään näistäkin kuvista paitsi Kosti Koistista!

Viime vuoteen verrattuna ajat parani meillä melkoisesti! itseäni jäi kaivelemaan melkoisesti kun olin Failreactionin hitain, vaikka olin itselleni luvannut, että voitto kotiin! Ekalla ja viidennellä rännillä tippuneet ketjut ja kuudennella rännillä vedetyt otb:t söivät ilmeisesti sen puoli minuuttia joka tarvittiin häviöön.

IMG_8925

IMG_8938

IMG_8955

IMG_9020

IMG_9059

IMG_9067

IMG_9091

IMG_9104

IMG_9110

Maalissa ollaan!
Maalissa ollaan!

Kiitos EBA:lle, SavoMTB:lle ja Tahkolle hienosta kauden päätöksestä!

Jos paikalla olleiden kameroille sattui yllä näkyviä heppuja niin laittakaa kuvia meille! Ainakin treenipäivänä El Finalessa ja kisapäivänä B:n loppudropissa näkyi salaman välkettä.

Loppuun linkkikimara:

http://itsok.kuvat.fi/kuvat/murheilu/2014/MTBEnduro+Tahko+14.9.2014/

http://www.pinkbike.com/u/mtbendurofinland/blog/race-tahko-trek-enduro-series-finland-2014.html

http://www.pinkbike.com/u/mtbendurofinland/blog/practice-tahko-trek-enduro-series-finland-2014.html

Käykää tykkäämässä meistä -> https://www.facebook.com/FailReaction

Saattaisit myös pitää näistä: