Tuli tuossa päiviteltyä talven jälkeen, että mikähän on vikana kun ei oikeen maistu. Kerran menin hätäpäissäni epäilemään, että Fillariosan tekemä iskarihuolto/modaus mennyt huonompaan suuntaan! Ei ollut. Aloin funtsimaan, että voisko olla ajoasento jotenkin persiillään, kun juuri tuli luettua fillarilehdestä aiheesta kirjoitettu artikkeli.

Aiheeseen liittymätön kuva
Aiheeseen liittymätön kuva

Laitoin fillariin leveemmän tangon, joka tuossa olikin kun ostin pyörän. Samalla huomasin, että jossain vaiheessa on mennyt kaulaputken välipalat väärään paikkaan ja ne oli nyt kaikki tangon alla. Tässä vaiheessa oli jo kaksi vikaa, kapea tanko joka oli vielä lisäksi aivan liian korkealla. Korjausliikkeeksi reilusti leveämpi stonga ja sentin pala stemmin yläpuolelle. Lisäviilailuna siirsin vielä satulan aivan taakse.

Täällä ollaan hei kohta taas!
Täällä ollaan hei kohta taas!

Voi veljet! Muuttuihin pyörä kerta heitolla paremmaksi! Aivan uskomaton muutos! Mäet kiipee paremmin, tasamaat menee nopeempaa ja alamäet ne vasta kovaa mennäänkin.

Jos ei ole omaa ajosentoa tullut mietittyä yhtään, niin nyt on korkea aika! Tutustukaa vaikka alla olevaan videoon josta jonkin näköistä käsitystä mitä veivataan ja mihin suuntaan!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YPzp3J4iNVg&w=420&h=315]

Kuten huomaatte, kuvat ei liity juuri mihinkään, mutta kertovat silti enemmän kuin tuhat sanaa, eli Alpeille mennään taas heti jussin jälkeen! Mahtavaa!

Saattaisit myös pitää näistä: