Alamäkeä Sappeella. Tikkejä Hämeenlinnassa.

Lähtökohdat oli spekseissään jo aamulla kuten asiaan kuuluu. Pitkä flunssa takana, vettä tulee taivaalta enemmän kuin kertaaka tänä kesänä ja Ari ja minä pakataan kamoja kohti Sappeen alamäkien valloitusta varten. Tästä tulee pelkkää voittoa!

Kehä kolmosella sataa

Mutta luotto oli kova, että paistaa se aurinko risukasaankin!

Vuokraamosta pyörät alle, kamat vaihtoon ja mäkeen. Valitsimme vihreän reitin.

Trek Session 88 FR

”eihän nää laitteet käänny mihinkään tälläkään kertaa. Miksei ohjausta ole vieläkään korjattu?”

Muutaman bermin (aika heikkokuntoisen ja melko matalat kallistukset) jälkeen alkoikin jo tapahtua, hiekka pöllysi ja valkoista NoFear asusteista miestä oli pitkin ajorataa. Downhill ajamista ylistettiin hetken aikaa aina kun kivulta pystyi puhumaan. Takasin ratsaille ja alaspäin. 30 metrin laskun jälkeen olikin jo seuraavan äksidentin aika. Takakumi tyhjä. Juoksuhommilla hissille ja mönkijällä ylös hakemaan uutta kalustoa.

Ari ratsailla

Seuraavaan laskuun iloisin mielin. Hienosti menikin, tosin hitaasti kun haettiin luottoa omaan ajamiseen. Hissillä ylös. Tämä on se vaikein kohta. Otti 2 nousua ennen kuin sain jotenkin pidettyä itseni mukana ylös asti. Kaksi kertaa laskettelin hissilinjaa takasin alas kun keppi karkasi.

Kommelluksien jälkeen alkoi meno maistumaan, hypyissä oli jo hiukan ilmaa alla ja bermeistä lähettiin ku paikka hampaasta. Aika kokeilla punaista linjaa. Fail.

Muistelin viime kerrasta että vasempi droppi on matala ja siinä pitää heti perään kääntyä oikeelle, jarrut auki ja vauhtia.

”Saatana, tää tulee sattumaan!”

Dropin eteen olikin kulunut kuoppa

Dropin eteen oli kulunut noin 50 cm syvä kuoppa joka heilautti kuskin painon eteen ja siitä maihin. Kyynärsuoja, joka on tarkoitettu paintballiin jota muutama FRXN jäsen harrastaa, repesi ja jotakin upposi lihaan. Haavasta puski sen verran ylimääräisiä osia ulos, että todettiin nyt olevan parempi lähteä kursittavaksi kasaan. Kyynärsuoja takasin ja kovaa rallia alas asti, koska eihän käteen edes sattunut? Tässä vaiheessa. Parin tunnin päästä tilanne olikin jo toinen.

Syy ja seuraus

Lääkäri joutui suurentavaan haavaa ja leikkaamaan sen sivuista siivuja pois kun maata oli niin syvällä kädessä. Paluumatka kohti särkylääkkeitä oli pitkä ja kivulias. Nyt nautitaan alkaen 10 pvä sairaslomasta. Fail.

[vimeo http://www.vimeo.com/27425546]

Galaksikin sen tietää!

 

Nämä kollit ei sitä vielä tiedä, mutta tulevat kyllä tietämään.

2 Comments

  1. Mikä toi comic sans fontti on tossa puhelimessa 😀 ?

Comments are closed.

© 2021 Failreaction

Theme by Anders NorenUp ↑